Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Wwwows of The Day – Rank 10

Korang mesti tahu pasal DiGi Wwwow Awards 2012 kan? Ramai yang sudah menghantar entry mereka, samada kategori Blogger of The Year, Fave Kay Poh, Fave Makan-makan Expert, Samsung App of The Year Award dan banyak lagi kategori lain.
So far,aku sendiri sudah menghantar 4 penyertaan. Walaupun aku bukan otai dalam bidang penulisan blogger, website atau celebriti blogger, aku ambil kesempatan untuk support event DiGi Wwwow Awards 2012 ni semampu boleh. Nak menang mungkin susah, tetapi, apa salahnya kalau mencuba.

Setakat hari ini, rekod terbaik entry aku, Nuffnang Fave Makan-makan Expert sudah sampai tangga ke-10 keseluruhan “most viewed“. Aku happy, happy dengan pencapaian aku sendiri. Entry aku untuk Samsung App of The Year juga setakat ini masih mendahului ranking kategori tersebut.
Jadi kawan-kawan, yang mana nak submit entry korang tu, boleh la berbuat demikian sehingga masa belum sampai ke penghujung. Penyertaan masih dibuka sehingga 22 April 2012 nanti. Mana tau korang boleh menang salah satu kategori yang dipertandingkan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.