Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Yeos Funderful Contest : Kids And Yeos FUNderful Moment

Yeos Funderful Video Contest sebenarnya satu peraduan yang dianjurkan oleh Yeos Malaysia untuk mencari video clip pendek bertemakan minuman Yeos dan punyai elemen Fun dan menarik seperti yang telah ditetapkan oleh pihak Yeos Malaysia.

Yeos Funderful Video Contest bermula 1 November 2013 dan asalnya berakhir pada 15 Disember 2013 tetapi ia dilanjutkan sehingga 31 Januari 2014. Dalam masa peraduan tersebut, anda boleh menghantar video clip 60-90 saat yang mempunyai elemen ‘fun’ dan ‘wonderful’ serta mesti diselitkan dengan produk Yeos Malaysia atau Cintan Noodles dalam mana-mana bahagian tersebut.  

Yeo’s Funderful Video Contest

Yeo's Funderful Video Contest

Yeo’s Funderful Video Contest

Peraduan ini diadili oleh 3 Juri terpilih iaitu Mr Ong Chay Seng, COO of Yeos Malaysia, Mr Osman Ali, Pengarah filem Ombak Rindu dan juga Mr Dick Chua, Pengarah muda yang kreatif.

Kami, Blooggers dengan kerjasama Video Brosur sempat menghantar 2 video clips untuk peraduan ini. Untuk rakan-rakan, kalau ada berkesempatan, tonton la 2 Video Clip MrJocko dan Blooggers iaitu Kids and Yeos Funderful Moment dan juga Super Yeos Funderful.

Lihat sampai habis dan klik LIKE atau komen kalau anda suka. Terima kasih 😉

Glamorous MrJocko

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.