Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

YES Lancarkan KONFEM 4G KONFEM UNLIMITED Postpaid Plans

YES Lancarkan KONFEM 4G KONFEM UNLIMITED Postpaid Plans. Hari ini, ‘Mobile Postpaid’ dalam landskap telekomunikasi semasa masih belum melepaskan potensi sebenar dan ia tidak mencapai inovasi kualiti kelas pertama di dunia. Sebab itu, YES komited untuk menjadikan 4G LTE tulen dan panggilan Suara LTE (VoLTE) tulen yang boleh diakses dan mampu dimiliki oleh semua rakyat Malaysia dengan pengenalan semua rancangan KONFEM 4G KONFEM UNLIMITED Postpaid yang baru.

YES telah membawa liputan 4G yang terbaik untuk semua rakyat Malaysia dengan pelancaran Pelan Pasca Bayar KONFEM 4G KONFEM UNLIMITED yang baru, yang kini dilengkapi dengan data 4G LTE sepanjang hari hanya dari serendah RM 46 sebulan sahaja.

YES Lancarkan KONFEM 4G KONFEM UNLIMITED

YES KONFEM 4G KONFEM Unlimited Postpaid
Neelofa YES KONFEM 4G KONFEM Unlimited Postpaid

Setiap pelan Pascabayar telah dibuat untuk memenuhi keperluan 4G semua orang. Pengguna Prabayar jangka panjang yang ingin mencuba rancangan Pasca bayar mereka yang pertama harus memberikan YES Konfem Unlimited 49 merancang perjalanan. Sekiranya anda sudah biasa dengan rancangan Pasca Bayar semasa di pasaran dan ingin beralih kepada pelan 4G yang lebih murah, hanya YES Konfem Unlimited 79 akan memastikan anda dapat memaksimumkan keperluan sambungan anda tanpa membakar lubang di dompet anda . Sedangkan YES Konfem Unlimited 99 adalah perlawanan sempurna untuk pengguna data berat yang ingin menikmati jam video binging tanpa kesulitan membimbangkan dan menginginkan data premium dan pengalaman suara.

Walaupun ramai yang tidak menyedari perbezaannya, kualiti 4G + murni benar-benar tersendiri kerana ia berjalan 7 kali lebih cepat daripada purata 4G generasi pertama. Selain itu, YA sentiasa menjadi rangkaian 4G LTE tulen, yang bermaksud bahawa anda tidak akan mendapat apa-apa kurang daripada 4G yang benar yang anda layak. Ini bermakna anda boleh melepaskan pelbagai tugas dalam diri anda, dan melakukan apa yang anda tidak dapat sebelum ini seperti menyemak e-mel dan mesej anda pada masa yang sama, atau mengambil panggilan telefon penting semasa menggunakan aplikasi navigasi anda kerana anda tahu anda tidak akan terlepas giliran. Paling penting, kini anda boleh mendapatkan panggilan video dengan nenek kegemaran anda semasa berkongsi foto dengannya menerusi aplikasi pesanan dalam masa nyata.

Dengan pelancaran rancangan YES Konfem Unlimited Postpaid, YES juga memperkenalkan panggilan VoLTE UNLIMITED, yang menghubungkan anda dengan orang tersayang anda 2-3 kali lebih cepat dengan panggilan suara yang lebih jelas sebanyak 2.2 kali. Bayangkan kemungkinan apabila anda menikmati panggilan video 10x yang lebih jelas dengan orang tersayang anda, supaya anda tidak perlu mengorbankan detik-detik yang penting kepada anda.

Perlu meningkatkan rangsangan 4G tulen? YES juga menawarkan Add-Ons Data Konfem Turbo Daily dan Konfem Turbo yang menyediakan data tanpa had tanpa top speed dari serendah RM 5 sehari untuk Konfem Unlimited 49 dan Konfem Unlimited 79 pelanggan.

Konfem Unlimited Postpaid 49 dan Konfem Unlimited 79 pelanggan juga boleh menikmati panggilan suara pada 2 sens per minit dengan pembelian pek suara YES dari serendah RM10 untuk 500 minit, dan RM20 untuk 1,000 minit panggilan VoLTE berkualiti.

Dengan ketersediaan 4G LTE yang terbaik pada 92.9% masa dan pengalaman video keseluruhan yang terbaik seperti yang disokong oleh Anugerah OpenSignal 2018, YES terus membolehkan sambungan 4G LTE merentas negara yang telah membawa hadiah momen masa nyata sekarang ini – Meningkatkan hubungan di mana pun anda berada, di telapak tangan anda. YA memahami kesengsaraan umum panggilan video buffer dan sambungan yang tidak boleh dipercayai, dan percaya bahawa tidak ada orang yang harus berkompromi dengan pengalaman yang berkualiti dan luar biasa pada peranti anda yang layak oleh semua rakyat Malaysia.

Teras asas dan penubuhan teknologi internet mudah alih bukti masa depan melahirkan janji kemungkinan yang tidak terhad, apakah kemungkinan, anda mungkin tertanya-tanya? Tidak berkesudahan.

Dengan pelancaran rancangan YES Konfem Unlimited Postpaid, masa keluarga yang berkualiti tanpa batasan yang sama menjadi realiti. Berlaku adalah hari-hari di mana panggilan pada jam-jam ganjil atau panggilan video buffer adalah norma yang ditentukan oleh peraturan telekom yang rumit – dan YES percaya dalam menerapkan teknologi sambungan dunia seperti suara jernih dan panggilan video tidak kira di mana anda melalui perintis dan penghargaan membuat inovasi suara dalam Voice-Over-LTE.

Untuk maklumat lanjut mengenai promosi dan pelan terkini YES, pelanggan boleh melawat Kedai YES terdekat. Sebagai alternatif, mereka boleh menyemak laman web rasmi YES di www.yes.my atau berbelanja di YES Online Store di www.shop.yes.my.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.